Palvelun salasanahallinta

stta.fi, stul.fi, sahkoinfo.severi.fi, kauppa.sahkoinfo.fi sekä urakoitsija.fi käyttävät  jatkossa yhtä yhtenäistä tunnistuspalvelua, mikä hoitaa uusien salasanojen jakelun asiakkaille ja asiakkaan mahdollisuuden salasanan muokkaamiseen.  Uudistuksen lähtökohtina on ollut tehdä salasanahallinnasta tietoturvallisempi ja ylläpidoltaan ketterämpi.

Vanhat, voimassa olevat tunnukset on siirretty uuteen tietokantaan ja ne toimivat edelleen. 
Jos salasanasi ei toimi, hae uusi salasana kirjautumispainikkeen takaa löytyvällä ”hae salasana” – toiminnolla. Päivittäessäsi salasanaa vaihtuu se kaikissa tunnistuspalveluun liitetyissä sivustoissa. Ongelmatilanteissa ota yhteys palvelut@sahkoinfo.fi. 

_ _ _ 

Jos sivusto kysyy sinulta kirjautumisen jälkeen uudelleen tunnuksia, on todennäköistä että selaimesi välimuistiin on tallentunut vanhentunutta tietoa. Tähän auttaa selaimen välimuistin tyhjentäminen: 

Microsoft Internet Explorer (suomenkielinen versio)

Valitse selaimen yläreunan Työkalut-valikosta Internet-asetukset.
Valitse Väliaikaiset Internet-tiedostot-kohdasta Poista tiedostot ja hyväksy OK-painikkeella.
Valitse Sivuhistoria-kohdasta Tyhjennä ja hyväksy Kyllä-painikkeella.
Lopuksi paina vielä OK.

Microsoft Internet Explorer (englanninkielinen versio)

Valitse Tools-valikosta Internet options.
Valitse Temporary Internet Files -kohdasta Delete Files ja hyväksy Yes-painikkeella.
Valitse History-kohdasta Clear History ja hyväksy Yes-painikkeella.
Lopuksi paina vielä OK.

Mozilla Firefox (suomenkielinen versio)

Valitse Työkalut-valikosta Poista yksityisyystietoja
Valitse tiedot, jotka haluat poistettavan (sivuhistoria, tallennetut lomake- ja hakutiedot ja väliaikaistiedot) ja paina Poista valitut tiedot -painiketta.

Mozilla Firefox Mozilla Firefox (englanninkielinen versio)

Valitse Tools-valikosta Clear Private Data
Valitse tiedot, jotka haluat tyhjentää (Browsing History, Cache ja Saved Form and Search History) ja paina Clear Private Data Now -painiketta.

Safari

Avaa Safari-valikko selaimen työkaluriviltä.
Valitse Empty Cache (Tyhjennä välimuisti).
Napsauta valintaikkunassa Empty (Tyhjennä).

Google Chrome

Avaa Muokkaa ja hallinnoi Google Chromea (työkalun kuva).
Valitse Historia.
Valitse Muokkaa kohteita.
Valitse Poista kaikki selaustiedot.